ram Buffe & Catering på Öland och i Kalmar ram
Catering 4

startsidan - menyer

Absolut Svensk

3x sill, ägg med rom och räkor, rensteksskav i rullar av tunnbröd, svensk rostbiff med pickles, hemlagad potatissallad , rökt och gravad lax med senapssås, västerbottenost hårt och mjukt bröd , frukt och garnityr och sist men inte minst om vi får fresta med en Janssons.

169:-

Buffé Mexico

Limemarinerad lax, mexicanofärs(varm), heta men ändå kalla revben, nachips, pitabröd, fyllda fefferoni med fårost, ett urval av diverse tillbehör: grönsallad, ananas, majs, lök, riven ost, melon, tomat mm, het klyftpotatis i olivolja med baconströ.

159:-

Buffé World

Lime och koriandermarinerad lax, mortadella med pinjenötter och soltorkade tomater, ceasarsallad på vårt vis m krutonger och färsk parmesan, honungsmarinerad kotlettrad, tandoorikyckling på spett, parmaskinka med färskost, tomat och mozarellaspett och färsk basilika, olivmix i örtmarinad, fransk potatissallad, smör blandad brödkorg, frukt och grönt.

179:-

Buffé med paj och sallad

Tacodoftande kycklingpaj , skink och ostpaj med purjolök, ala caterings endivesallad, kidneysallad med tomat och rödlök, limeaioli, örtdressing, ett urval av meloner, smör och blandad brödkorg.

99:-
ram
À la Catering