

|
startsidan - menyer


| Apelsinmarinerade rödbetor med chevremousse |
| Skagentårta samt kräft och papayasallad i glas |
| Delikatesskagen på rostad kavring |
| Parmaskinka m marinerad sparris samt färskost |
| Räk och skaldjursbakelse m kallrökt lax |
| Krämig zuccinisoppa med rotfruktstrimlor |

| Ugnsbakad laxfile på grönsaksbädd med ingefära lime därtill en vermouthsås samt smör och dillslungad potatis |
| Inkokt lax med juliennegrönsaker samt romsås |
| Pepparstekt oxfile med balsamvinägersås grön sparris |
| Helstekt oxfile m rödvins-vitlökssky och timjanskum med grönsaksknyte |
| Örtkryddad fläskfile m vichymorötter och mild grönpepparsås |
| Kycklingfile med svampsås ala creme, rostat parmaflarn samt rotsaktspytt |
| Fylld italiensk fläskfile m parmaskinka toppad med soltorkade tomat och olivcreme samt portvinssås |
| Kalvinnerfilé med murkelsås och strimlade grönsaker |
| Ankbröst med apelsinkonjakssås samt brunfräst savoykål och charlottenlök |

| Husets chokladtårta med chokladöverdrag, hallon o persikosås, grädde |
| Baileyschokladpudding med fruktkompott och likörflarn |
| Mjölkchokladpannacotta med hallon |
| Höjdarens chokladtårta med ingefära och frukt |
| Flädervaniljparfait med säsongens söta |
|